Houd je auto glanzend en krasvrij met XPEL folie bij Absolute Motors

Absolute_Motors - logo

Je hebt net een nieuwe auto gekocht of bent misschien net terug van de garage waar je auto een mooie opknapbeurt heeft gekregen. Hoe behoud je die nieuwe-auto look? Hoe zorg je ervoor dat je auto er altijd glanzend en nieuw uitziet? Het antwoord is simpel: XPEL folie. Bij Absolute Motors kun je terecht voor deze hoogwaardige folie die je auto beschermt tegen krassen, steenslag en andere beschadigingen. In deze blog vertellen we je alles over XPEL folie en waarom het een slimme investering is voor je auto.

Absolute_Motors - paint protection car

Wat is XPEL folie?

XPEL folie is een premium kwaliteit zelfklevende en transparante folie die als een beschermende laag over de lak van je auto wordt aangebracht. Deze folie is gemaakt van een speciaal polymeer en biedt een perfecte bescherming tegen krassen, steenslag en verkleuring van de lak. De folie is volledig transparant en heeft geen effect op de glans of de uitstraling van de auto.

Hoe wordt XPEL folie aangebracht?

Bij Absolute Motors wordt XPEL folie op een professionele manier aangebracht door onze getrainde medewerkers. De folie wordt op maat gesneden voor de specifieke delen van de auto en nauwkeurig aangebracht zonder luchtbellen of vouwen. Afhankelijk van je wensen en behoeften kan XPEL folie op verschillende plekken worden aangebracht, bijvoorbeeld op de motorkap, de spiegels, de deurhandgrepen en de bumper.

Hoe lang gaat XPEL folie mee?

XPEL folie gaat gemiddeld 7-10 jaar mee, afhankelijk van de intensiteit waaraan de auto wordt blootgesteld. Bij normaal gebruik is het echter zeer duurzaam en biedt het jarenlange bescherming aan je auto.

Wat zijn de voordelen van XPEL folie?

Er zijn talloze voordelen aan het aanschaffen van XPEL folie voor je auto. Ten eerste biedt het bescherming tegen krassen, steenslag, vuil en weersinvloeden. Dit zorgt ervoor dat je auto er langer als nieuw uitziet en de waarde van je auto behouden blijft. Daarnaast is XPEL folie zeer duurzaam en gaat het lang mee, waardoor je minder vaak je auto bij de garage hoeft te brengen voor reparaties. Tot slot is de folie volledig transparant en heeft het geen effect op de look en feel van je auto.

XPEL folie bij Absolute Motors is een slimme investering voor elke autoliefhebber die zijn auto er langer als nieuw wil laten uitzien. De folie biedt perfecte bescherming tegen krassen, steenslag en andere beschadigingen en gaat lang mee zonder de uitstraling van de auto te veranderen. Kortom, XPEL folie is de ideale manier om je auto in topconditie te houden en te beschermen tegen externe factoren. Twijfel niet en laat je auto beschermen door onze experts bij Absolute Motors!